CLIMB

Užupis / Vilnius / 2019

REALIZACIJA

Butas – viršutiniame aukšte, palėpinis, todėl klientų svajonę - laipiojimo sieną, įrengti tapo maloni užduotis. Tam, kad sportinis elementas keltų daugiau asociacijų su namais, o ne sporto sale, nutarėme sienai šioje zonoje suteikti šiltą medžio tekstūrą. Ši skulptūriška detalė, besitęsianti siena ir lubomis, taip pat subtiliai zonuoja valgomojo erdvę, kuri apšviečiama nuo dekoratyvinių sijų nuleistais šviestuvais. Sijų viršuje numatytas apšvietimas į skliautą padiktavo netiesioginio apšvietimo koncepciją visuose namuose.

Namuose vyrauja lengvos monochrominės spalvos, natūralios medžio detalės, visi interjero sprendimai – paprasti ir funkcionalūs.

Fotografas / Norbert Tukaj / 2019

CLIMB

© MB Kubinio metro interjero dizainas

+370 688 53 103 

interjerai@kubinismetras.lt

Kalvarijų g. 1 Vilnius, Lietuva

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon