TEX

Šnipiškės / Vilnius / 2019

REALIZACIJA

Siauras ir ilgas, dviejų pasaulio krypčių butas.
Gyvenamosios erdvės projektuojamos šviesios ir maksimaliai aukštos, kuomet abi puses jungianti „rankovė“ – tamsus, akcentinis interjero koridorius, fiziškai sumažinamas. Būnant siaurame koridoriuje didelis aukštis nėra svarbus, nepajaučiamas, tačiau tai padeda sukurti stipresnį įspūdį bendrųjų kambarių dydžiui.

Interjero detalumą pildo natūralios medžiagos, grubios tekstūros, raštai – oda, klinkeris, sendintos parketlentės, industrinio stiliaus baldai ir šviestuvai. Juodų baldų paviršiuose slepiasi subtilus medžio raštas.

Tamsios ir šviesios spalvos, lygūs ir neapdoroti paviršiai, patalpų dydžių skirtumai – kontrastai aktyviems buto šeimininkams.

planas.png

Fotografas / Norbert Tukaj / 2019

TEX